Gallamiddag Kort

Gæsterne går ad den røde løber med ild i båltønder. Arrangementet afholdes i store sal med udsigt til Øresund – udenfor ligger havet og sandområdet med ild i båltønder. Velkomstdrinken serveres på hviddækkede høje borde med udsigt over Øresund. I store sal er der dækket op til gallamiddag med hvide duge, kandelabre og sommerblomster. Delikat 3 retters middag med vin, øl og vand. Som afslutning på middagen serveres kaffe og te. Ved scenen er der dansegulv, og band/DJ spiller dansable mix. Med udsigt til Øresund er indrettet et loungeområde. Loungeområdet har sorte designerfletstole og lave rå borde. Vore terrasser med udsigt til øresundskysten har gjort plads til både rygere og dem der vil have frisk luft. Båltønder med ild brænder hele aftenen.

Tidsplan

  • 18.00 Perlende velkomstdrink.
  • 19.00 Forret – Håndpillede rejer med cremet bisque, små spæde salater, hjemmebagt brød.
  • 20.15 Hovedret – Rosa stegt oksefilet, grøn pakke med ærter og tørsaltet bacon, morkelsauce med svampe, salat af nye kartofler med løvstikke og grillede artiskokker.
  • 21.30 Dessert – Cremet chokoladekage med passionsfrugt & syrlig vanillecreme.
  • 21.50 Kaffe/te og avec.
  • 24.00 Arrangement slut.

Specifikationer

  • Store sal ud til Øresund.
  • Perlende velkomstdrink.
  • Delikat 3-retters middag.
  • Afstemte vine + øl og vand.
  • Borde, stole, service, duge, kandelabre/bloklys.
  • Kaffe og te.
  • Lys til scene og sal.
  • 24 kvm scene.
  • 1 mikrofon og lydanlæg til taler.
  • Opvask og rengøring.
  • Bemandet garderobe.
  • Fri parkering.

Stab

Stab omfatter projektchef, tjenere, kokke, garderobepersonale, opvaskere og rengøringspersonel før, under og efter arrangement. Altså alle nødvendige funktioner.

Informationer

Arrangement kan både gøres enklere eller mere omfattende ud fra jeres ønsker.

Skriv en mail til info@docken.dk og angiv start-slut tidspunkt, fri bar eller købebar, 3 retter eller buffet  – så kommer vi med et forslag. Du kan også ringe på tel +45 39 29 92 00.

Download præsentation