Lang konference og fest

Gæsterne går ad den røde løber med ild i båltønder til salen med udsigt til Øresund. Let morgenmad serveres med udsigt over Øresund. Delikat frokostbuffet med salater og hjemmebagt brød. Formiddags- og eftermiddagskaffe serveres på buffetter med udsigt til vandet. Velkomstdrinken serveres i loungeområde med udsigt over Øresund. Festen afholdes i vores sal med udsigt til Øresund – udenfor ligger sandområdet, hvor der vil være ild i båltønder. I salen er der dækket op til tjekket-afslappet fest på borde med hvide duge, bloklys + scene til DJ. Lækker aftenbuffet med vin, øl og vand. Ved scenen er der dansegulv når DJ spiller dansable mix. Med udsigt til Øresund er indrettet et loungeområde med sorte fletstole og lave rå borde. Vore terrasser med udsigt til Øresundskysten har gjort plads til både rygere og dem der vil have frisk luft. Båltønder med ild brænder hele aftenen.

 

Tidsplan

Dag

  • 09.30 Ankomst til Docken.
  • 09.45 Let morgenmad.
  • 10.15 Arrangement.
  • 11.15 Kaffepause med frisk frugt og kage.
  • 11.35 Arrangement.
  • 13.00 Frokost – delikat buffet.
  • 14.00 Arrangement.
  • 15.30 Kaffe, te, vand, sunde snacks og brownies.
  • 15.50 Arrangement.
  • 16.30 Arrangement slut.
  • Tilbage til hotellet.

Aften

  • 19.00 Perlende velkomstdrink i loungeområde med udsigt til Øresund.
  • 19.45 Middag – buffet.
  • 22.00 DJ spiller lounge og dansable mix.
  • 03.00 Arrangement slut.

Specifikationer

  • Leje af lokale
  • Varme
  • Projektor + 10 kvm lærred i plenum
  • Lydanlæg plenum
  • Lydanlæg, aften
  • 2 mikrofoner
  • Rumdeling/ Break out
  • Lysdesign
  • Dj (2200 – 0300)
  • Scene (20 m2)
  • Stole og borde i plenum
  • Check in borde
  • Banner opsætning
  • _____________________________________________
  • Lys til scene og sal.
  • Runde  eller aflange borde.
  • Kaffe, te, vand og frisk frugt hele dagen.
  • Kaffepauser med kage og frisk frugt.
  • Perlende velkomstdrink.
  • Delikat buffet med sprøde salater og hjemmebagt brød.
  • Fri bar med vin, øl, vand til 03.00.
  • DJ og DJ-anlæg med højttalere.
  • Garderobe.
  • Opvask og rengøring.

Stab

Stab omfatter projektchef, tjenere, kokke, garderobepersonale, opvaskere og rengøringspersonel før, under og efter arrangement. Altså alle nødvendige funktioner.

Arrangement kan både gøres enklere eller mere omfattende ud fra jeres ønsker.

Skriv en mail til info@docken.dk og angiv start-slut tidspunkt, fri bar eller købebar efter middagen, 3 retter eller buffet  – så kommer vi med et forslag. Du kan også ringe på tel +45 39 29 92 00.

Download præsentation